• ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ໜ່ວຍພັກ ຄັ້ງທີ VI
  • ວັດທະນະທໍາ ແບບແຜນດໍາລົງຊີວິດ ແລະ ໂກ
  • ທົດລອງ2021
  • ນາຍົກລັດຖະມົນຕີ ພົບປະສື່ມວນຊົນ ພາຍ
  • ຄຳສັ່ງວ່າດ້ວຍການເພີ່ມທະວີການປ້ອງກ
  • ເຈົ້າຄອງຊີ້ນຳວຽກງານການປອ້ງກັນສະກັ
ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ໜ່ວຍພັກ ຄັ້ງທີ VI

ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ໜ່ວຍພັກ ຄັ້ງທີ VI

ກອງປະຊຸມໃຫຍ່ໜ່ວຍພັກ ຄັ້ງທີ VI ສະຫາຍ ຖະ​ໜອມ ທຳ​ທອງ ກຳ​ມະ​ການ​ພັກ​ ເລ​ຂາ​​ພັກ​ເມືອງ ເຈ...

ວັດທະນະທໍາ ແບບແຜນດໍາລົງຊີວິດ ແລະ ໂກວິດ-19

ວັດທະນະທໍາ ແບບແຜນດໍາລົງຊີວິດ ແລະ ໂກວິດ-19       ໂລກທີ່ເຮົາດໍາລົງຊີວິດຢູ່ນີ້ ...
ທົດລອງ2021

ທົດລອງ2021

ສະບາຍດີ
ເຈົ້າຄອງຊີ້ນຳວຽກງານການປອ້ງກັນສະກັດກັ້ນການແຜ່ລະບາດຂອງພະຍາດໂຄວິດ-19 ຢູ່ຈຸດຄວາມສ່ຽງເມືອງໄຊເສດຖາ

ເຈົ້າຄອງຊີ້ນຳວຽກງານການປອ້ງກັນສະກັດກັ້ນການແຜ່ລະບາດຂອງພະຍາດໂຄວິດ-19 ຢູ່ຈຸດຄວາມສ່ຽງເມືອງໄຊເສດຖາ

ເຈົ້າຄອງຊີ້ນຳວຽກງານການປອ້ງກັນສະກັດກັ້ນການແຜ່ລະບາດຂອງພະຍາດໂຄວິດ-19 ຢູ່ຈຸດຄວາມສ່ຽງເມືອງໄຊເສດ...
Previous
Next

ຂ່າວໃໝ່

ບັນຫາປາກ-ທ້ອງກັບຮ້ານຂອງກິນສຸກ

         

    ໃນປັດຈຸບັນ ຄົນເຮົາຝາກປາກ-ທ້ອງນໍາຮ້ານອາຫານສຸກນັບມື້ນັບຫລາຍຂຶ້ນ ຍ້ອນບໍ່ມີເວລາຄົວກິນເອງ. ດັ່ງນັ້ນ, ຜູ້ຂາຍອາຫານສຸກຕ້ອງມີມາດຕະຖານດ້ານຄວາມສະອາດຢ່າງພຽງພໍ ລວມທັງພາຍໃນຮ້ານ. ເຄື່ອງບັນຈຸອາຫານຕ້ອງສວມເສື້ອກັນເປື້ອນ ຫ້າມໃຊ້ມືຈັບອາຫານໂດຍກົງໃຫ້ລູກຄ້າ, ດີທີ່ສຸດຄວນໃສ່ຊົບມື ແລະ ໃສ່ໜ້າກາກ. ສິ່ງທີ່ຄວນຫລີກລ່ຽງແທ້ໆ ກໍຄືຢ່າໄອ-ຈາມໃສ່ອາຫານ ຫລືແກະຂີ້ດັງ ສັ່ງຂີ້ມູກ ຫລື ນໍ້າລາຍຊະຊາຍເດັດຂາດ. ດຽວນີ້ໂລກຈະເລີນຂຶ້ນພະຍາດກໍຈະເລີນ ແລະ ສະຫລາດຂຶ້ນຄືກັນ ມັນສາມາດອາລະວາດໄດ້ທຸກເມື່ອຖ້າບໍ່ລະມັດລະວັງ.

# ໂດຍ: ສາວສິ້ນແຕ້ມ

ວີດີໂອ....

ເຊື່ອມຕໍ່ເວບໄຊ້ທ

ເລກໂທ ສຸກເສີນ

ແຈ້ງໄຟໄໝ້:   1190
ຕຳຫຼວດ:       1191
ລົດໂຮງໝໍ:    1195
ໄຟຟ້າ:          1199
ນໍ້າປະປາ:      1169

ຫນ່ວຍກູ້ໄພ: 1624

 

ຈຳນວນຄົນອອນໄລ໌ທ

ມີ 11  ຂາສັນຈອນ ແລະ ບໍ່ມີສະມາຊິກອອນໄລນ໌ ອອນໄລນ໌

ສະຖິຕິຜູ້ເຂົ້າຊົມ:

139860
ມື້ນີ້ມື້ນີ້17
ມື້ວານນີ້ມື້ວານນີ້166
ອາທິດນີ້ອາທິດນີ້736
ເດືອນນີ້ເດືອນນີ້3348
ທັງໝົດທັງໝົດ139860

ຄອບຄົວຕົວແບບ